Twee warme dagen en heel veel opnames

Dit weekeinde heeft de realisatie van het Best(s)e Sinterklaasverhaal weer een reuzenstap verder gebracht. Twee gloeiend hete opnamedagen in het Pietenhuis en op de Pakjesboot 17 hebben enorm veel zweetdruppels en evenzovele prachtige beelden opgeleverd.  Waar we op zaterdag om 10:00 begonnen met het filmen van de scene met de burgemeester in het gemeentehuis van Best, eindigden we zondag omstreeks 9:00 uur met beelden van de Sint op zijn helaas lekkende schip op weg naar Nederland.  Tussen die twee momenten, maakten we uren opnames, plengden we (of in ieder geval het geschminkte deel van de ploeg) vele liters zweet en werd de schrijver van het script weer veelvuldig vervloekt. Desondanks slaagden we erin om alle opnames op de boot van Sint-Nicolaas af te ronden en staan de massa-scenes met pieten er prachtig op. Een drone, een duif en natuurlijk twee verbijsterde politieagentes maakten het af. Volgende week gaan we weer verder!

IMG-20160604-WA0000

SONY DSC

SONY DSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *